Onze Sponsors:
Dierenspeciaalzaak Sleeuwijk
stichting dierenambulance Altena

Sponsoren

De SIN is een non-profit organisatie.
De stichting heeft als taak te garanderen dat de inzetbare hondenteams aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen. Politiediensten, brandweer en particulieren kunnen bij vermissingen van mensen in binnen- en buitenland een beroep doen op gespecialiseerde teams.
De hulp die de SIN biedt bij vermissingen en calamiteiten/rampen is voor particulieren in principe kostenloos, maar de inzet van reddingshonden kost wel geld.. Daardoor zijn wij erg afhankelijk van giften door donateurs en sponsoren om dit nuttige vrijwilligerswerk uit te kunnen blijven voeren. Hoewel onze vrijwilligers dit werk belangenloos uitvoeren zijn er uiteraard wel kosten mee gemoeid. De SIN is een stichting voor het Algemeen Nut (staat op de lijst voor goede doelen) en is voor bedrijven daardoor extra interessant vanwege mogelijkheden tot afschrijven van belasting. De SIN is nog steeds ongesubsidieerd en krijgt geen enkele financiële ondersteuning van de Overheid of van de grote goede doelen acties. Vandaar dat de SIN u graag als donateur ziet.

Bekijk ook eens de website van onze sponsoren door te klikken op het desbetreffende logo.


ANBI

De SIN is een ANBI-erkende stichting (Algemeen Nut Beogende Instelling), oftewel een 'goede doelen stichting'. Dat wil zeggen dat giften aan de SIN fiscaal aftrekbaar zijn.Privacyverklaring © 2016-2022 SIN links KvK 41114723